2022/2023 EGİTİM ÖGRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİGİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEM

2022/2023 EGİTİM ÖGRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİGİ

GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEM

27 Ekim 2023 Cuma günü saat 15.30 da  Şehit İlker Aydın Ortaokulu Okul Aile Birliginin Olağan Genel Kurul toplantısını,okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.Genel Kurulumuz,Milli Egitim Bakanlıgı Okul Aile Birligi Yönetmeligi ( 9 Şubat 2012 Tarih ve 28199 sayılı Resmi Gazete ) esasları çerçeversinde gerçekleştirilecektir.Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saate okulumuza teşrifinizi ve bilginize rica ederim.

SAYGILARIMIZLA.                                                                                                                                 OKUL MÜDÜRÜ

İlhan ELMAS

GÜNDEM MADDELERİ

1. Açılış, yoklama ve toplantı yeter sayının tespiti.

2. Saygı duruşu ve İstiklal  Marşı.

3. Açık oylama ile üye veliler arasında bir divan başkanı ve bir katip üye seçiminin yapılması.

4. Okul Aile Başkanının Genel Kurul Açılış Konuşması.

5. Okul Müdürünün Konusması.

6. 2022-2023 Dönemine ait yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ,görüşülmesi ve ibraya sunulması.

7 .2022-2023  Dönemine ait denetim kurulu raporunun okunması,görüşülmesi ve ibraya sunulması.

8. Yönetim ve Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DİVANA sunuldu.

9 .Okul Aile Birligi Yönetim Kurulu ve denetleme kuruluna asil ve yedek üyelerin açık oylama ile seçilmesi.

10. İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

Yönetim Kuruluna ,veliler arasında 5 asil 5  yedek  üyenin açık oylamayla seçilmesi.

Denetleme Kuruluna, öğretmenler kurulunca seçilen 2 asil öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasında 1 asıl 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

11. Sosyal Etkinlikler kuruluna 2asıl 2 yedek velinin seçilmesine.

12. Rehbeerlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Kuruluna 1 asıl 1 yedek veli  temsilcisinin seçilmesi.

13. Okulun eğitim –öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

14. Dilek ve Temenniler.

Kapanış.