Ara

Okulumuzda yapılacak olan 2.Dönem 1. ortak sınav tarihleri ve sınavlarda uygulanacak senaryolar tablomuzda gösterilmiştir. Senaryoların içerikleri ve sınav sorularının çıkarılacağı kazanımlarla ilgili bağlantı belirtilmiştir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Ortak sınavlara katılamayan öğrencilerden yasal mazereti olanlar için düzenlenen bu sınavlara da katılamayan öğrenciler haklarını yitireceklerdir.

Ekm

2022/2023 EGİTİM ÖGRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİGİ

GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEM

Ekm

Okulumuzda yapılacak olan ortak sınav tarihleri ve sınavlarda uygulanacak senaryolar tablomuzda gösterilmiştir. Senaryoların içerikleri ve sınav sorularının çıkarılacağı kazanımlarla ilgili bağlantı belirtilmiştir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

6. SINIFLAR YAZILIM GELİŞTİRME - PROJELER

Öğrenciler tarafından geliştirilen yazılımların dataları için tıklayınız.